Informació  - SEMINARI TEÒRIC PRÀCTIC SOBRE LA PREPARACIÓ FÍSICA DE L’ARQUER.

Informació - SEMINARI TEÒRIC PRÀCTIC SOBRE LA PREPARACIÓ FÍSICA DE L’ARQUER.


SEMINARI TEÒRIC-PRÀCTIC SOBRE LA PREPARACIÓ FÍSICA DE L’ARQUER.

El dia 21 de juny de 2014 a les instal·lacions de la Federació Catalana de Vela. 


Els dies 21 de juny el Comitè Català de Tècnics d’Esport, Entrenadors i monitors de la FCTA, ha programat un seminari teòric - pràctic que tractarà  sobre la preparació física de l’arquer.

Tal i com s’ha dit anteriorment, les bases d’un bon rendiment esportiu, en la pràctica del tir amb arc, es fonamenta principalment en l’entrenament de la tècnica, el bon estat i el correcte funcionament del material que fem servir, l’entrenament psicològic i tàctic, i en gran mesura en una adequada condició física.

 

En relació a aquest darrer aspecte el Comitè Català de Tècnics d’Esport, Entrenadors i Monitors de la Federació Catalana de Tir amb Arc ofereix als tècnics d’esport, entrenadors i monitors de la FCTA un seminari formatiu que pretén aprofundir sobre aspectes importants relacionats amb el condicionament físic de l’arquer i la prevenció i recuperació de lesions.

El seminari pretén donar competències i/o actualitzar coneixements als tècnics de tir amb arc sobre planificació de càrregues d’entrenament per tal de millorar les capacitats físiques de l’arquer i conseqüentment facilitar l’execució tècnica i el seu estat d’autoconfiança.

El seminari està principalment adreçat a tècnics/ques que estiguin entrenant a arquers/eres en les fases de perfeccionament i tecnificació, amb la llicència de tècnic en vigor de la Federació Catalana de Tir amb Arc.

També podran assistir tècnics/ques que tinguin la llicència de tècnic en vigor d’altres federacions autonòmiques que vulguin aprofundir els seus coneixements sobre preparació física de l’arquer.

 

Aquest seminari es durà a terme en el marc de la formació continuada adreçada a tècnics/ques d’esport de tir amb arc i a entrenadors/es i monitors/es de la FCTA.

 

Està previst que el seminari s’imparteixi en les instal·lacions delBarcelona International Sailing Center de la Federació Catalana de Vela (Moll de la Vela, s/n (Parc del Fòrum) - 08930 Sant Adrià de Besòs).

https://www.google.es/maps/place/Barcelona+International+Sailing+Center/@41.411374,2.227992,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x12a4a4a8cf324c73:0x4e1ac2869371b2f2 

 

El seminari tindrà una durada de 8 hores aproximadament repartides en dues sessions una teòrica i una segona més pràctica, amb la programació que es detalla a l’annex I.

 

El seminari serà impartit pel professor Dr. Ignacio López Moranchel, preparador físic i fisioterapeuta de l’equip nacional de tir amb arc.

 

 

 

Ignacio

 

Doctor en medicina per la Universitat San Pablo CEU, llicenciat en INEF per la Universitat Politècnica de Madrid i diplomat en fisioteràpia per la Universitat Complutense de Madrid i entre d’altres formacions destacar una expertesa en Acupuntura per la UCM, estudis d’osteopatia, especialista en Kinesiotaping CSD i actualment cursant el master en alt rendiment del COE (UAM).

 

Entre els llocs on a desenvolupat la seva experiència professional cal destacar:

 

 

· Reial Federació Espanyola de Piragüisme. Centre Alt Rendiment-CSD (Madrid / Sevilla) des del 2005. Funcions: Fisioterapeuta i Preparador Físic Equip Olímpic.

· Federació Espanyola de Tir Arc Centre Alt Rendiment-CSD (Madrid) des del 2004. Funcions: Fisioterapeuta i Preparador Físic Equip Olímpic

·  Federació Espanyola de Triatló Centre Alt Rendiment-CSD 2012-2013. Funcions: Fisioterapeuta

 

Feu les vostres inscripcions i el pagament de la mateixa, a partir del 07 de juny  mitjançant el formulari adjunt al següent enllaç:

 

 

http://www.avaibooksports.com/inscripcion/inscripcion_datos.php?id=1299

 

 

Es pot trobar l'event anunciat a:

 

 

http://www.fcta.cat

 

www.avaibooksports.com

 

www.damedeporte.com

 

Places limitades a 25 persones.

El cost del seminari inclou el menjar del mig dia (veure anex II) i serà de:

 

 

-       15 euros per als/les tècnics/ques de la FCTA, que hagin participat com a mínim en dos activitats formatives realitzades pel CCTEEM durant l’any 2014.

-       30 euros per als/les tècnics/ques federats/des en la FCTA que no compleixin el requisit anterior.

-       45 euros per tècnics/ques federats en altres comunitats i per a arquers federats que no siguin tècnics.

 

Es donarà prioritat als/les tècnics/ques de la FCTA, que hagin participat com a mínim en dos activitats formatives realitzades pel CCTEEM durant l’any 2014, en segon lloc es prioritzarà als tècnics de la FCTA que no reuneixin el requisit anterior, sobre la resta de sol·licituds. La resta de sol·licituds seran tractades d’igual manera tenint en compte que la prelació de les inscripcions es determinarà per rigorós ordre d’inscripció.

 El termini d’inscripció comença el dia 5/06/2014 a les 07:00 i acaba el 18/06/2014 a les 12:00.

 

Barcelona, 4 de juny de 2014

Miguel Àngel Pérez

LOGO CCTEEM

Comite Català de Tècnics d’Esport, Entrenadors i Monitors de Tir amb Arc

Federació Catalana de Tir amb Arc